STROJSMALT SEOS s.r.o.

Pražská 21, 400 01 Ústí nad Labem; Tel: 475 209 985

přihlašení | registrace
ÚvodVESTAVNÉ SPOTŘEBIČEChlazeniKombinovanéChladnička Whirlpool ART 883/A+/NF

Chladnička Whirlpool ART 883/A+/NF

Chladnička Whirlpool ART 883/A+/NF
  • Chladnička Whirlpool ART 883/A+/NF
  • Vestavná kombinovaná chladnička Whirlpool ART 883/A+/NF s technologiemi 6. smysl a FreshControl, díky kterým zajišťuje co nejdelší udržení čerstvosti potravin, a snižují výskyt bakterií a nepříjemného zápachu. Beznámrazový systém No Frost je systém, díky kterému se snižuje vnitřní vlhkost a nevzniká námraza, proto není třeba přístroj ručně rozmrazovat.
    Naše nová cena
    21 090 Kč včetně DPH
    Dodací lhůta (dny) Na dotaz
    Výrobce: Whirlpool

     

    Chladnička Whirlpool ART 883/A+/NF

    Dlouhodobou strategií značky Whirlpool je dosažení nejlepších výsledků v uchovávání potravin a co nejdelší udržení jejich čerstvosti. Díky unikátním technologiím 6. smysl a FreshControl je prostor uvnitř chladničky neustále kontrolován. Systém udržuje optimální teplotu a vlhkost pro skladování potravin, čímž zůstávají až 4x déle čerstvé.

    Nízkoteplotní zásuvka Activ 0oC je vhodná pro skladování lahůdkových potravin. Zásuvku lze vypnout a používat jako běžnou zásuvku.

    Beznámrazový systém No Frost je založený na nucené cirkulaci vzduchu, čímž se zabezpečuje optimální rozdělení chladu v celém prostoru, snižuje se vnitřní vlhkost a nevzniká námraza. Největší přínos systému No Frost je v rychlosti dosažení optimální teploty v prostorách chladničky a mrazničky po otevření dveří a také v jednoduché údržbě – chladničku ani mrazničku není třeba ručně rozmrazovat.

    Anti-Bacterial technologie používající speciální filtr, kterým prochází veškerý vzduch obsažený ve vnitřním prostoru chladničky. Filtr zachytí bakterie i chemické či mechanické nečistoty obsažené ve vzduchua zamezí zkažení potravin, vzniku pachů a různých onemocnění.

    Star Light – top modely kombinovaných chladniček jsou osvětleny pomocí 4 LED diod umístěných po dvou vertikálně na každé straně, na vnitřních stěnách chladničky. Zabezpečují rovnoměrné osvětlení celého vnitřního prostoru.

    Chladnička disponuje využitelným objemem chladničky 201 l, mrazničky 63 l, energetická třída je A+.

     

    Zboží odesíláme do 3 pracovních dní.

     

     

    Dotaz na výrobek:
    Máte-li dotaz na tento produkt můžete využít formulář, nebo pište přímo na náš e-mail: servis@strojsmalt.cz. Rádi Vám podáme odborné informace o výrobku. Ve formuláři vyplňujte prosím pečlivě všechna políčka.

    Váš e-mail:

    Název výrobku: (typ, značka...)

    Dotaz:

    Servis - u tohoto zboží provádíme autorizovaný záruční servis. 

    Prodloužená záruka - jako autorizovaný servis vám nabízíme možnost prodloužení záruční lhůty na výrobky Ariston, Indesit, Whirlpool. Máte-li o tuto službu zájem informujte se ZDE.

    Dle zákona o odpadech se k výrobkům připočítává recyklační příspěvek. Od 1.5.2009 se poplatky stanovují takto: na chladničky a mrazničky 194,- Kč včetně DPH, na pračky, myčky, sušičky, el.sporáky a ostatní velké spotřebiče 69,- Kč včetně DPH , na elektrické varné desky, mikrovlnné trouby, odsavače par , ohřívače vody a vysavače 16,- Kč včetně DPH, na malé kuchyňské spotřebiče 5,- Kč včetně DPH.Domů

    Parametry

    Typ: Vestavná
    Kategorie: Kombinovaná
    Senzorová technologie: 6.smysl Fresh Control
    Energetická třída: A+
    Displej: Ano
    Ovládání: Elektronické
    Klimatická třída: SN-T
    Roční spotřeba energie: 309kWh
    Objem: 258litrů
    Objem chladničky/ mrazničky: 201/63litrů
    Hlučnost: 38dB
    Odmrazování: NoFrost
    Mrazící výkon: 9kg/24h
    Chladící směs: R600a
    Jmenovitý výkon: 160W
    Napětí: 220-240V
    Proudová pojistka: 16A
    Rozměry (vxšxh): 1770x540x545mm
    Hmotnost: 59,2kg
    Délka pobyblívého přívodu: 245cm

    Přílohy

     
    STROJSMALT SEOS s.r.o. - Czech Republic, e-mail: servis@strojsmalt.cz
    Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies