STROJSMALT SEOS s.r.o.

Pražská 21, 400 01 Ústí nad Labem; Tel: 475 209 985

přihlašení | registrace
ÚvodPRAČKY A SUŠIČKYPračky - Vrchem plněnéPračka Indesit BTW D61053 (EU)

Pračka Indesit BTW D61053 (EU)

Pračka Indesit BTW D61053 (EU)
  • Pračka Indesit BTW D61053 (EU)
  • Volně stojící vrchem plněná pračka Indesit. Úzký spotřebič vhodný do malých prostor. Prostorná kapacita 6 kg. Rychlé a účinné využití rychlosti 1000 otáček za minutu. Bílá barva.
    Naše nová cena
    6 990 Kč včetně DPH
    Dodací lhůta (dny) Na dotaz
    Kód položky: 859991535070
    EAN: 8050147535073
    Výrobce: Indesit

     

    Volně stojící vrchem plněná pračka Indesit. Úzký spotřebič vhodný do malých prostor. Prostorná kapacita 6 kg. Rychlé a účinné využití rychlosti 1000 otáček za minutu. Bílá barva.

    Extra praní

    Funkce Extra praní je ideálním řešením na suché, zaschlé skvrny například od kávy nebo čokolády. Funkci Extra praní můžete zvolit k jakémukoliv rychlému pracímu cyklu a pak už si jen vychutnat zářivě čisté prádlo.

    Bavlna 60

    Program Bavlna 60 zajišťuje výborné vyprání vašich bavlněných kousků na 60°, a to za pouhých 59 minut.

    Syntetika 40

    Program Syntetika 40 efektivně odstraňuje skvrny z vašich syntetických oděvů při 40° za pouhých 59 minut.

    Bavlna 40

    Program Bavlna 40 je speciálně navržený tak, aby poskytoval extra péči o vaše bavlněné kousky a odstranil skvrny na 40° za pouhých 45 minut.

    water balance plus

    Inovativní program Water Balance Plus je speciálně navržen tak, aby snížil spotřebu vody, energie a času. Při málo naložené pračce můžete ušetřit až 70% vody a 50% energie, zatímco samotný cyklus je o 35% rychlejší.

    Odložený start

    Program Odložený start umožňuje nastavit začátek pracího cyklu na později, ať již ve dne nebo v noci. Jednoduše nastavte program a o zbytek se postará vaše Indesit pračka.

    turn&wash

    Vložte vaše bavlněné a syntetické oblečení do pračky a jednoduše zvolte program Turn&Wash, který vám zaručí, že vaše prádlo bude skvěle vyprané za méně než 45 minut. Snadné praní pro všechny.

    rychlé praní

    Šetřete čas a užívejte si vynikající prací výsledky s pomocí programů Rychlého praní. Pro zajištění perfektního a rychlého praní představuje Indesit 5 rychlých cyklů, které trvají méně než 59 minut. Díky těmto speciálním programům můžete prát cokoliv, co chcete, ať jde o bavlnu, syntetiku či dokonce vlnu.

     


    Dotaz na výrobek:
    Máte-li dotaz na tento produkt můžete využít formulář, nebo pište přímo na náš e-mail: servis@strojsmalt.cz. Rádi Vám podáme odborné informace o výrobku. Ve formuláři vyplňujte prosím pečlivě všechna políčka.

    Váš e-mail:

    Název výrobku: (typ, značka...)

    Dotaz:

    Servis - u tohoto zboží provádíme autorizovaný záruční servis. 

    Prodloužená záruka - jako autorizovaný servis vám nabízíme možnost prodloužení záruční lhůty na výrobky Ariston, Indesit, Whirlpool. Máte-li o tuto službu zájem informujte se ZDE.

    Dle zákona o odpadech se k výrobkům připočítává recyklační příspěvek. Od 1.5.2009 se poplatky stanovují takto: na chladničky a mrazničky 194,- Kč včetně DPH, na pračky, myčky, sušičky, el.sporáky a ostatní velké spotřebiče 69,- Kč včetně DPH , na elektrické varné desky, mikrovlnné trouby, odsavače par , ohřívače vody a vysavače 16,- Kč včetně DPH, na malé kuchyňské spotřebiče 5,- Kč včetně DPH.Domů

    Parametry

    Energetická třída: A+++
    Počet programů: 5
    Kapacita prádla: 6kg
    Roční spotřeba energie: 153kWh
    Roční spotřeba vody: 8500litrů
    Účinnost odstřeďování: C
    Otáčky odstředění: 1000ot/min.
    Hlučnost při odstřeďování: 78dB
    Hlučnost při praní: 60dB
    Hmotnost: 53kg
    Rozměry (vxšxh): 900x400x600mm

    Přílohy

     
    STROJSMALT SEOS s.r.o. - Czech Republic, e-mail: servis@strojsmalt.cz
    Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies