STROJSMALT SEOS s.r.o.

Pražská 21, 400 01 Ústí nad Labem; Tel: 475 209 985

přihlašení | registrace
ÚvodVESTAVNÉ SPOTŘEBIČEVarné desky

Varné desky

Varné desky

 


Varné desky

Objevte svět vaření na varné desce.

Zařizujete kuchyni ? Začněte tedy přemýšlet o zabudování samostatné varné desky do vaší kuchyňské linky. Varné desky vám nabízí mnoho netradičních řešení. Například máte možnost umístit si troubu nezávisle na varné desce.

Jak vybrat správnou varnou desku ?

Především je nutné zvážit které teplonosné médium hodláte k vaření využívat. Tudíž máte na výběr ze dvou skupin kterými jsou plynové nebo elektrické varné desky. Do skupiny elektryckých varných desek pak můžeme řadit varné desky sklokeramické nebo indukční.

Plynové varné desky.

Jistota která která nerezaví. Plynové varné desky jsou vynikajícím řešením pro milovníky klasického vaření na ohni.

Sklokeramické varné desky.

Užijte si krásný design vaší nové kuchyně ve spojení se sklokeramickou varnou deskou.  Ty vám nabízejí moderní možnosti vaření. Také neoblíbený úklid se stane hračkou spolu se sklokeramickou varnou deskou stačí jí totiž jen lehce setřít hadrem.

Indukční varné desky.

Jestli chcete vařit skutečně stylově tak indukční varné desky jsou tu právě pro vás. Už nikdy se vám nestane že by jste se nedopatření spálili o rozpálenou plotýnku. Indukční varné desky totiž teplo potřebné k vaření vytvářejí elektromagnetickou indukcí. Tento děj probíhá ale až v nádobí které má dno složené ze dvou rozdílných kovů mezi kterými probíhá indukce. Díky tomu už nikdy nebude vaše varná deska horká. Nezapomeńte však že k vaření na indukční varné desce je potřeba speciálního nádobí !

 

Kategorie Varné desky má následující podkategorie:

Indukční Sklokeramické Plynové Elektrické-litina
Počet stránek: 1

Varná deska Mora VDI 300 FF kód:

Indukční sklokeramická varná deska DOMINO Mora VDI 300 FF vyniká časovým spínačem varných zón až 99 min., funkcí sprint ...

5 590 Kč s DPH

4 620 Kč bez DPH

 

Počet stránek: 1
 
STROJSMALT SEOS s.r.o. - Czech Republic, e-mail: servis@strojsmalt.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies