STROJSMALT SEOS s.r.o.

Pražská 21, 400 01 Ústí nad Labem; Tel: 475 209 985

přihlašení | registrace

Prodloužená záruční doba  -  Maximální garance a léta bez starostí 

Jako autorizovaný servis výrobců  Whirlpool , Ariston a Indesit  Vám nabízíme možnost prodloužení záruční doby u těchto výrobků.

Prodlouženou záruku na spotřebiče můžete u nás zakoupit kdykoliv, během zákonné 2-leté záruční doby.

 

  • Vaši záruku na dva roky si můžete rozšířit na osmiletou záruku na náhradní díly nebo na pětiletý plný servis.
  • Maximální garance a léta bez starostí.
  • Servisní kontrakty se vztahují výlučně na kupující fyzické osoby, které nejsou podnikateli

 

Záruční podmínky kontraktu: 5-ti letý servisní kontrakt

Doba platnosti je 5 let od data zakoupení výrobku. Zahrnuje bezplatnou výměnu vadných součástek výrobku během doby platnosti kontraktu a náklady na práci a výjezd mechanika. Výměnu vadných náhradních součástek zabezpečuje výhradně značkový servis Whirlpool. Nárok na výměnu zaniká, pokud výrobek byl prodán jiné osobě nebo byl odvezen do zahraničí. V případě neekonomické opravy, kterou posuzuje Whirlpool, navrhneme výměnu výrobku za výrobek nový přiměřené hodnoty.

Servisní kontrakt nezahrnuje opravy výrobků a nebo jejich poruch výslovně uvedených v bodu 6 Záručních podmínek a nezahrnuje rovněž opravy a výměny součástek, nesoucích známky normálního opotřebení při zachování jejich funkčnosti (např. zažloutnutí či ztmavnutí plastových součástí výrobku je dáno přirozenými fyzikálně chemickými vlastnostmi použitých materiálů a lze je předpokládat).

 

Záruční podmínky kontraktu: záruka 8 let na náhradní díly

Doba platnosti je 8 let od data zakoupení výrobku. Zahrnuje bezplatnou výměnu vadných součástek výrobku během doby platnosti kontraktu. Práci a poplatek za výjezd mechanika hradí zákazník. Výměnu vadných náhradních součástek zabezpečuje výhradně značkový servis Whirlpool. Nárok na výměnu zaniká, pokud výrobek byl prodán jiné osobě nebo odvezen do zahraničí.

V případě neekonomické opravy pro výrobky starší 5 let platí uplatnění amortizace 10 % za každý rok používání. Nerentabilnost posuzuje Whirlpool. Servisní kontrakt nezahrnuje opravy výrobků a nebo jejich poruch uvedených výslovně v bodu 6 Záručních podmínek. Servisní kontrakt nezahrnuje rovněž opravy a výměny součástek, nesoucí známky normálního opotřebení při zachování jejich funkčnosti (např. zažloutnutí či ztmavnutí plastových součástí výrobku je dáno přirozenými fyzikálně chemickými vlastnostmi použitých materiálů a předpokládá se).

 

 

 

A pračky, pračky se sušičkou, myčky nádobí, sušičky prádla
B sporáky, trouby, varné desky
C chladničky, mrazničky, mikrovlnné trouby, odsavače par
D chladnička Side by Side /USA/, kávovary
 
  A B C D
5 let plný servis - do 30 dnů 1 900,- 1 500,- 1 000,- 4 200,-
5 let plný servis - po 30 dnech 2 200,- 1 800,- 1 300,- 4 500,-
8 let na ND - do 30 dnů 1 800,- 1 200,- 900,- 3 900,-
8 let na ND - po 30 dnech 2 100,- 1 500,- 1 200,- 4 200,-

Výše uvedené kontrakty na prodloužení záruky můžete uzavřít u nás na prodejně , nebo s naším mechanikem při návštěvě u Vás , kdykoliv během dvouleté záruční doby na Váš výrobek.

 

 

 

 
STROJSMALT SEOS s.r.o. - Czech Republic, e-mail: servis@strojsmalt.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies