STROJSMALT SEOS s.r.o.

Pražská 21, 400 01 Ústí nad Labem; Tel: 475 209 985

přihlašení | registrace
ÚvodSPORÁKYSporáky elektrickéSporák Mora I 878 AW

Sporák Mora I 878 AW

Sporák Mora I 878 AW
Indukční sporák I 878 AW v bílém provedení se sklokeramickou indukční deskou a multifunkční troubou energeticky spadá do úsporné třídy „A“ a potěší užitným objemem trouby 70 l.
Naše nová cena
12 990 Kč včetně DPH
Dodací lhůta (dny) Skladem u dodavatele
Kód položky: 466039
Výrobce: Mora

 

 Indukční sporák I 878 AW v bílém provedení se sklokeramickou indukční deskou a multifunkční troubou energeticky spadá do úsporné třídy „A“ a potěší užitným objemem trouby 70 l. Novinkou je přehledné dotekové ovládání zón přímo na sklokeramické desce. Indukční zóny zahřívají pouze dno nádoby a z důvodu nízké teploty povrchu desky nedojte k připálení a deska se velmi snadno čistí. Indukční vaření je nejenom rychlé, úsporné, ale i velmi bezpečné. S ukazatelem zbytkového tepla na desce jste chráněni před nepříjemným popálením a jinými nehodami. Díky digitálnímu časovému spínači s hodinami se Vám již nikdy nespálí oběd. Výkonná multifunkční trouba má jedenáct různých programů, nejen klasické pečení, gril s ventilátorem i bez, horkovzdušné pečení, rychlý předehřev, rozmrazování, ohřev talířů a v neposlední řadě i speciální program ECO CLEAN. Pro zvýšení komfortu obsluhy je trouba vybavená teleskopickým výsuvem, který umožní bezpečnou manipulaci s připravovaným jídlem, aniž byste ho museli z trouby vytáhnout. Nové závěsy dvířek KOMFORT zaručují bez Vaší asistence velmi tiché a šetrné zavírání dvířek trouby. Ve spodní části sporáku je praktická úložná zásuvka, do které snadno uložíte příslušenství v podobě roštu, mělkého plechu a XXL hlubokého pekáče. 

 

Zboží odesíláme do 3 pracovních dní.


Dotaz na výrobek:
Máte-li dotaz na tento produkt můžete využít formulář, nebo pište přímo na náš e-mail: servis@strojsmalt.cz. Rádi Vám podáme odborné informace o výrobku. Ve formuláři vyplňujte prosím pečlivě všechna políčka.

Váš e-mail:

Název výrobku: (typ, značka...)

Dotaz:

Servis - u tohoto zboží provádíme autorizovaný záruční servis. 

Prodloužená záruka - jako autorizovaný servis vám nabízíme možnost prodloužení záruční lhůty na výrobky Ariston, Indesit, Whirlpool. Máte-li o tuto službu zájem informujte se ZDE.

Dle zákona o odpadech se k výrobkům připočítává recyklační příspěvek. Od 1.5.2009 se poplatky stanovují takto: na chladničky a mrazničky 194,- Kč včetně DPH, na pračky, myčky, sušičky, el.sporáky a ostatní velké spotřebiče 69,- Kč včetně DPH , na elektrické varné desky, mikrovlnné trouby, odsavače par , ohřívače vody a vysavače 16,- Kč včetně DPH, na malé kuchyňské spotřebiče 5,- Kč včetně DPH.Domů

Parametry

Energetická třída: A
Provedení: Bílá
Kategorie: Elektrický
Hmotnost: 37,1kg
Rozměry (vxšxh): 850x500x600mm
Napětí: 230/380V
 
STROJSMALT SEOS s.r.o. - Czech Republic, e-mail: servis@strojsmalt.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies