STROJSMALT SEOS s.r.o.

Pražská 21, 400 01 Ústí nad Labem; Tel: 475 209 985

přihlašení | registrace
ÚvodPRAČKY A SUŠIČKYPračky se sušičkouPračka-Sušička Indesit XWDA 751480X WSSS EU

Pračka-Sušička Indesit XWDA 751480X WSSS EU

Pračka-Sušička Indesit XWDA 751480X WSSS EU
Kombinovaná předem plněná pračka se sušičkou Indesit Innex nabízí úsporné řešení nejen pro malé koupelny. Zvládne vyprat až 7 kg prádla při až 1 400 otáčkách za minutu. Kapacita pro sušení je celých 5 kg.
Naše nová cena
10 600 Kč včetně DPH
Dodací lhůta (dny) Vyprodáno
Kód položky: 869990855920
EAN: 8007842855920
Výrobce: Indesit

 

Kombinovaná předem plněná pračka se sušičkou Indesit Innex nabízí úsporné řešení nejen pro malé koupelny. Zvládne vyprat až 7 kg prádla při až 1 400 otáčkách za minutu. Kapacita pro sušení je celých 5 kg. Má 16 programů praní a 12 režimů sušení.

10 let záruka na motor.

Mytí a sušení 45

Program Wash&Dry 45 zajistí efektivní a rychlé praní i sušení vašeho málo špinavého oblečení. Wash&Dry zařídí, že vaše prádlo bude čisté a připravené do další akce za pouhých 45 minut.

Proti zápachu

Program Proti zápachu perfektně osvěží vaše oblečení a odstraní z něj zápach kouře, potu a smaženého jídla. Užijte si kdykoliv pocit svěžího oblečení bez zápachu.

Woolmark

Program Woolmark Apparel Care je testovaný na praní vlny, aby zajistil tu nejlepší péči o vaše vlněné kousky, které budou v bezpečí a zachovají si svojí příjemnou hebkost.

Jemné praní

Program Jemné praní je speciálně navržen pro péči o vaše milované jemné kousky, kterým poskytuje to nejlepší sušení a praní, stejně jako nepřekonatelný servis.

Bavlna 40

Program Bavlna 40 je speciálně navržený tak, aby poskytoval extra péči o vaše bavlněné kousky a odstranil skvrny na 40° za pouhých 45 minut.

Speciální/sport

Speciální program Sport je perfektním řešením pro vaše nežehlící sportovní oděvy. Zvolte tento program a vaše sportovní oblečení bude zase voňavé a připravené na další trénink za pouhých 45 minut.

Cyklus automatického čištění

Cyklus automatického čištění vyčistí a ochrání vaši pračku na pouhé stisknutí jednoho knoflíku, takže ji nemusíte pracně čistit vy a dokonce nemusíte ani hledat čistící prostředky.

Expresní čištění

Cyklus Expresní čištění vám zajistí zářící a čisté oblečení za pouhých 60 minut. Spěcháte? My se o to postaráme.

Tmavé

Speciální program na Tmavé prádlo je vyvinut tak, aby chránil vaše černé a tmavé oblečení před blednutím. Užijte si bohaté tmavé barvy po každém praní!


Dotaz na výrobek:
Máte-li dotaz na tento produkt můžete využít formulář, nebo pište přímo na náš e-mail: servis@strojsmalt.cz. Rádi Vám podáme odborné informace o výrobku. Ve formuláři vyplňujte prosím pečlivě všechna políčka.

Váš e-mail:

Název výrobku: (typ, značka...)

Dotaz:

Servis - u tohoto zboží provádíme autorizovaný záruční servis. 

Prodloužená záruka - jako autorizovaný servis vám nabízíme možnost prodloužení záruční lhůty na výrobky Ariston, Indesit, Whirlpool. Máte-li o tuto službu zájem informujte se ZDE.

Dle zákona o odpadech se k výrobkům připočítává recyklační příspěvek. Od 1.5.2009 se poplatky stanovují takto: na chladničky a mrazničky 194,- Kč včetně DPH, na pračky, myčky, sušičky, el.sporáky a ostatní velké spotřebiče 69,- Kč včetně DPH , na elektrické varné desky, mikrovlnné trouby, odsavače par , ohřívače vody a vysavače 16,- Kč včetně DPH, na malé kuchyňské spotřebiče 5,- Kč včetně DPH.Domů

Parametry

Energetická třída: A
Napětí: 220-240V
Proudová pojistka: 10A
Počet programů: 16
Roční spotřeba vody: 12000litrů
Roční spotřeba energie: 182kWh
Účinnost praní: A
Účinnost odstřeďování: B
Otáčky odstředění: 1400ot/min.
Hlučnost při praní: 54dB
Hlučnost při odstřeďování: 80dB
Hmotnost: 65kg
Rozměry (vxšxh): 850x595x540mm
Kapacita prádla: 7kg
Kapacita sušení: 5kg
Motor: CIM
Barva: bílá, stříbrný rám

Přílohy

 
STROJSMALT SEOS s.r.o. - Czech Republic, e-mail: servis@strojsmalt.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies