STROJSMALT SEOS s.r.o.

Pražská 21, 400 01 Ústí nad Labem; Tel: 475 209 985

přihlašení | registrace
ÚvodVESTAVNÉ SPOTŘEBIČEMyčky nádobíMyčky nádobí - 60 cmMyčka Whirlpool WBO 3T333 DF I

Myčka Whirlpool WBO 3T333 DF I

Myčka Whirlpool WBO 3T333 DF I
  • Myčka Whirlpool WBO 3T333 DF I
  • Vestavná 60centimetrová myčka Whirlpool WBO 3T333 DF I se pyšní úžasně úsporným provozem. Spadá do energetické třídy A+++ a umyje najednou až 14 sad nádobí při spotřebě pouhých 9,5 litru vody. Díky hlučnosti pohybující se maximálně na hranici 43 dB pracuje také velmi tiše. V její výbavě oceníte technologii 6. smysl PowerClean, 11 programů včetně samočištění i možnost odloženého startu, a to až o 24 hodin. Má tak snadné ovládání, že vám postačí dotyk jediného prstu.
    Naše nová cena
    18 390 Kč včetně DPH
    Dodací lhůta (dny) Skladem kdy zboží dostanu?
    červenecút 30
    Myčka Whirlpool WBO 3T333 DF I k Vám doručíme v úterý 30.07.2024
    Výrobce: Whirlpool

     

     Vestavná 60centimetrová myčka Whirlpool WBO 3T333 DF I se pyšní úžasně úsporným provozem. Spadá do energetické třídy A+++ a umyje najednou až 14 sad nádobí při spotřebě pouhých 9,5 litru vody. Díky hlučnosti pohybující se maximálně na hranici 43 dB pracuje také velmi tiše. V její výbavě oceníte technologii 6. smysl PowerClean, 11 programů včetně samočištění i možnost odloženého startu, a to až o 24 hodin. Má tak snadné ovládání, že vám postačí dotyk jediného prstu.

    Výhody myčky Whirlpool WBO 3T333 DF I

    • 6. smysl PowerClean – účinně odstraní i hrubé nečistoty, a to až s 50% úsporou energie, vody a času! Mycí cyklus se automaticky přizpůsobí míře znečištění.
    • 11 programů mytí – studené předmytí, eko a automatický senzorový program, hodinová péče, tichý noční režim, dezinfekční cyklus, intenzivní program nebo praktické samočištění.
    • Funkce Multizone – nemusíte čekat, až myčku zcela naplníte. S funkcí Multizone můžete mýt nádobí jen v horním či spodním koši.
    • Třetí příborová zásuvka – postará se o dokonalé umytí příborů a kuchyňského náčiní. Uvnitř spotřebiče přitom zabírá jen minimum místa.
    • Systém Aquastop – hlídá oběh vody a zajišťuje vnitřní i vnější ochranu proti jejímu úniku.

    ZBOŽÍ ODESÍLÁME DO 3 PRACOVNÍCH DNÍ.


    Dotaz na výrobek:
    Máte-li dotaz na tento produkt můžete využít formulář, nebo pište přímo na náš e-mail: servis@strojsmalt.cz. Rádi Vám podáme odborné informace o výrobku. Ve formuláři vyplňujte prosím pečlivě všechna políčka.

    Váš e-mail:

    Název výrobku: (typ, značka...)

    Dotaz:

    Servis - u tohoto zboží provádíme autorizovaný záruční servis. 

    Prodloužená záruka - jako autorizovaný servis vám nabízíme možnost prodloužení záruční lhůty na výrobky Ariston, Indesit, Whirlpool. Máte-li o tuto službu zájem informujte se ZDE.

    Dle zákona o odpadech se k výrobkům připočítává recyklační příspěvek. Od 1.5.2009 se poplatky stanovují takto: na chladničky a mrazničky 194,- Kč včetně DPH, na pračky, myčky, sušičky, el.sporáky a ostatní velké spotřebiče 69,- Kč včetně DPH , na elektrické varné desky, mikrovlnné trouby, odsavače par , ohřívače vody a vysavače 16,- Kč včetně DPH, na malé kuchyňské spotřebiče 5,- Kč včetně DPH.Domů

    Parametry

    Typ: Vestavná
    Kategorie: Šířka 60 cm
    Hlučnost: 43dB
    Počet programů: 11
    Účinnost mytí: A
    Spotřeba vody roční: 2660litrů
    Kapacita sad nádobí: 14
    Energetická třída: A+++
    Roční spotřeba energie: 237kWh
    Účinnost sušení: A
    Rozměry (vxšxh): 820x595x570mm
     
    STROJSMALT SEOS s.r.o. - Czech Republic, e-mail: servis@strojsmalt.cz
    Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies