STROJSMALT SEOS s.r.o.

Pražská 21, 400 01 Ústí nad Labem; Tel: 475 209 985

přihlašení | registrace

Chladničky, mrazničky Whirlpool

Zde naleznete informace které by vás mohli zajímat o chladničkách a mrazničkách Whirlpool.

Technologie Whirlpool 6.SMYSL

Technologie Whirlpool 6.smysl se stará o to aby vaše potraviny v chladničce byly stále uchovávány v ideální teplotě. Tato technologie zaručuje až 5x rychlejší obnovu chladící teploty než běžné chladničky. To vše díky dvěma tepelným čidlům které jsou umístěny v chladničce.

Technologie Whirlpool 6. smysl Total No Frost

Systém Whirlpool 6. smysl Total No Frost – beznámrazový patentovaný Total No Frost zabezpečuje rovnoměrné a dokonalé proudění vzduchu uvnitř chladničky a mrazničky, hygienické uchování potravin a snižuje tvorbu vlhkosti.

Mrazničky Whirlpool


Po vložení nové várky potravin do mrazničky 6. smysl automaticky spustí speciální rychlomrazení (LED ukazatel se zapne). Když jsou potraviny řádně zmrazeny, 6. smysl se automaticky vypne a mraznička pokračuje v normálním chodu. Potraviny jsou stále uchovávány v optimálních podmínkách díky přesné kontrole teploty a zachovají si vitaminy a minerály. Úspora energie v porovnání s klasickou mrazničkou dosahuje 30 %. 6. smysl Total No Frost navíc umožňuje dokonalé zmrazení, bezúdržbové používání spotřebiče a ještě vyšší úsporu energie.

Zpět

 
STROJSMALT SEOS s.r.o. - Czech Republic, e-mail: servis@strojsmalt.cz
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies